Fandom

Narutopedia

CSS missing ?

Forum page

6,207pages on
this wiki
Add New Page

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

This Forum has been archived

Visit the new Forums
Forums: Index Help desk CSS missing ?
Note: This topic has been unedited for 1656 days. It is considered archived - the discussion is over. Do not add to unless it really needs a response.


Is it just me or is the colouring and spacing of some elements missing ? Archive, WikiActivity and the Rules block on the Narutopedia namespace pages are all off. --Speysider (Talk Page) 07:54, May 24, 2012 (UTC)

Its proper for me —¤S@lil ¤ Uchiha Symbol (T@lk) 07:58, May 24, 2012 (UTC)
I couldnt answer you as I am on mobile xD —IndxcvNovelist (Talk to Me|My Wiki) 07:59, May 24, 2012 (UTC)
It was like that for me a while ago, where the info box looked like someone added way to much spacing. I had to close my browser window before it looked right, refreshing didn't do anything to help. Joshbl56 08:00, May 24, 2012 (UTC)
Try restarting your pc or follow this ^^ —IndxcvNovelist (Talk to Me|My Wiki) 08:08, May 24, 2012 (UTC)
Seems to have fixed itself now. --Speysider (Talk Page) 10:01, May 24, 2012 (UTC)

I stand corrected, it happened yet again. -.- --Speysider (Talk Page) 13:22, May 24, 2012 (UTC)

Try changing your browser —¤S@lil ¤ Uchiha Symbol (T@lk) 13:24, May 24, 2012 (UTC)

No I'm not going to do that. --Speysider (Talk Page) 13:24, May 24, 2012 (UTC)
Same thing happened to me when I was using Chrome, went to Mozilla and it was fine. Back on Chrome, now everything is back to normal. -White Flash-(Talk)- 13:53, May 24, 2012 (UTC)

That happened on my laptop for a second. It's now back. —IndxcvNovelist (Talk to Me|My Wiki) 14:05, May 24, 2012 (UTC)

Also on Fandom

Random Wiki